Enkel måter å utnytte rabatter

Her kan du lese mange spennende artikler med et vidt spekter av tema http://bodøposten.no/, men i denne artikelen skal vi fokusere på hvordan man kan utnytte forskjellige rabatter som finnes rundt omkring.

Det er mange måter å oppnå rabatt eller benytte seg av tilbud. Her er en gjennomgang av noen tips og metoder.

Utover det å benytte seg av de tilbud som til enhver eksisterer, er det en del faste rabatter som du kan skaffe deg. Med forskjellige rabatt og tilbudssøk kan du enkelt søke gjennom en mengde tilbydere. Du kan søke basert på produkt eller tjeneste. Søkene gir deg en oversikt over tilbydere og den gjeldende prisen, om det finnes en kampanje eller spesialpris på det produktet du leter etter.

Cashback eller penger tilbake tilbys nå av en mengde nettsteder og kredittkort. Rabattene gis enten i form av en prosentvis reduksjon i prisen, eller et standard kronebeløp. Når du kjøper noe  får du tilbakeført penger eller bonus, slik at det i praksis fungerer som en rabatt. Pengene du får du enten utbetalt, eller du får den som et gavekort som du må bruke i bestemte butikker. For å få rabatt må du gå inn på nettstedet som tilbyr rabatten. Deretter går du inn på omtalen av den aktuelle nettbutikken, og følger linken som står der. Da blir du registrert som berettiget til å få rabatten.

Kredittkort kan gi rabatter : Noen kredittkort gir rabatter i alle butikker som er registrert innen en bransje av kortutsteder. For å få rabattene holder det at du bruker kredittkortet i en butikk innen bransjen. Dette gjelder enten det er på nett eller i en fysisk butikk. Rabatten vil bli trukket fra på neste kredittkortregning.

Rabatter gjennom arbeidsgiver eller fagforening : I noen tilfeller har arbeidsgiveren din eller kanskje fagforeningen forhandlet frem avtaler med enkelte leverandører eller bransjer. Søk på nettsiden eller finn frem din medlemsinformasjon fra fagforeningen for å finne mer informasjon over hvilke avtaler som eksisterer. På arbeidsplassen kan du spørre sjefen din, eller de som er ansvarlig for innkjøp om det finnes noen avtaler du kan dra nytte av i firmaet du jobber for. Enkelte større selskaper har dette også publisert på sitt interne nett.

Rabattkoder og kuponger : En rabattkode er en kode som gir deg rett til å få en rabatt i en bestemt nettbutikk. Rabattkoder er helt gratis å bruke. Alt du trenger er å vite den korrekte koden for å få en rabatt, eller en annen fordel ved kjøp av varen.

En rabattkode er i praksis som en fysisk kupong som du klipper ut, og tar med deg, slik man gjorde i tidligere tider enten som medlem i et rabattprogram, eller gjennom avisen. Forskjellen er bare at det i nettbutikker brukes en kode i stedet for papir. Det er heller ikke noe i veien for at en rabattkupong blir skrevet ut fra nettet, i stedet for å bruke en kode. I noen sammenhenger kan dette være mer praktisk.

Så sjekk ut kuponger og tilbud, og utnytt rabatter og tilbud for en bedre økonomi. Les om rabatt og koder på: https://www.aftenposten.no/rabattkoder/

Enkel måter å utnytte rabatter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top