Hvordan finne de beste prisene

Her finner du mange https://downloadcentral.no/. I tillegg skal vi gi deg noen tips og triks :

Handle på nett : Hvis du handler på nett kan det være lurt å lage en ønskeliste på forhånd slik at du kan google hver enkelt vare for å finne de beste prisene. Midt oppi alt kaos og alle tilbud kan det være lett å gå seg vill i hva det var man egentlig skulle handle.

Du kan også legge inn prisvarsling på sider som finner de beste prisene for deg, for å være sikker på at du faktisk finner det beste tilbudet. Og ønsker du å gjøre unna julegavehandel kan det være lurt å være tidlig ute med å spørre hva folk ønsker seg.

Få oversikt : Mange selskap har forstått det. Det er ikke nok å bare ha tilbud på “Black friday” Folk ser etter salg før den store dagen. Hvorfor ikke få de til å handle hele året. Dette bringer oss til vårt tips: de beste tilbudene er kanskje ikke på Black Friday, så hold øynene åpne hele året. Men husk at mange av salgene er hypet, og noen ganger overdrevet. Det betyr ikke at du ikke kan finne gode tilbud på Black Friday, men det betyr at det kanskje ikke er din eneste sjanse slik det fremstilles. Ofte er det salg på ting de uansett ønsker å bli kvitt, så still deg kritisk til hvor gode tilbudene egentlig er. Derfor kan det være lurt å gjøre litt ekstra research og sammenligne priser før fredag.

Tilbudsapper : Det finnes apper som hver uke publiserer tilbudsavisene til både dagligvarekjeder og andre store kjeder. Her samles alle tilbudene på ett sted, og dette gir deg enkelt oversikt og sikrer deg at du alltid har oversikt over de laveste prisene. Du kan også velge å motta nyhetsbrev og push-varsler på tilbud direkte fra tilbyderne. I noen tilfeller kan dette oppfattes som “slitsomt”, men samtidig vil du alltid motta de beste tilbudene.

Anbudstjenester : Trenger du håndverker eller andre typer tjenester, så finnes det flere anbudstjenester der tilbyderne kan kjempe om å gi deg den laveste prisen. Her kan du legge ut hva slags type tjeneste du søker, og spesifisere hva du ønsker anbud på. Det gjennomføres flere tusen oppdrag gjennom disse tjenestene hvert år, og forbrukerne sparer tusenvis av kroner.

Siste liten : På reiser og f.eks hotellopphold er det mulig å sikre seg såkalte siste liten tilbud. Hvis du er villig til å reise på kort varsel og gjerne ta en sjanse på hva slags hotell man blir tildelt, så er det mulig å gjøre skikkelig gode kupp. I noen tilfeller kan man ha flaks og bli tildelt en skikkelig godbit på destinasjonen.

Noe som virkelig har tatt av i det siste er å sikre seg matvarer eller måltider som nærmer seg utløpsdato. Dette kan du søke opp via app eller få oversendt som et såkalt “push” varsel på telefonen din. Her kan du sikre deg virkelig gode måltider eller dagligvarer, til en svært lav pris. Dette følger også trenden om å redusere matsvinn og utnytte ressursene bedre. En vinn vinn situasjon for alle ! 

Sikre deg gode tilbud ved å lese mer på www.finn.no

Hvordan finne de beste prisene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top