Hvordan tilbudsbasen får andre rabatter

Opptatt av priser, nyheter eller spennende artikler? Se bodøposten.no.

Hvert sekund sammenlignes og vurderes tusenvis av produkter fra de beste merkene, slik at du alltid får de beste tilbudene. Som forbruker er prissammenligning fantastisk. Det er ingen grunn til å betale mer enn nødvendig for en vare eller tjeneste. Pris er det viktigste. Derfor elsker vi tjenester for prissammenligning.

Tilbudsbasen lar deg finne den beste prisen på hva som helst. Søk etter det du vil kjøpe og finn rabatter, tilbud og salg.

Gjennom samarbeid med forskjellige nettbutikker og søk i databaser, presenterer tilbudsbasen de beste prisene på de produktene du søker opp.

Målet å tilby en tjeneste som viser en komplett og objektiv pris- og produktsammenligning. Alle butikker og priser om vi kjenner til for hvert produkt vises på siden. Ingen tilbud utelukkes.Tilbudsbasen har som mål å liste alle nasjonale butikker som tilbyr produkter i noen av de kategoriene som finnes. 

Prisoppdateringer : Produktrelatert informasjon og pris oppdateres jevnlig. Under visse omstendigheter kan informasjonen oppdateres oftere eller sjeldnere. Tilbudsbasen tar i mot produktrelatert informasjon fra butikkene selv eller samler den inn. Man forsøker alltid å få med hvert enkelt produkt som en butikk lister i de produktkategoriene, men en sjelden gang hender det at man ikke lykkes. Butikken kan ha en struktur på siden som gjør at den er vanskelig å håndtere eller aktivt forsøke å blokkere. I slike sjeldne tilfeller vises så mye informasjon som mulig, mens det jobbes videre med å finne en bedre løsning.

Profilerte butikker har mulighet til å informere om når de foretar prisendringer for å påskynde prosessen.

Til tross for anstrengelsene for å vise riktig informasjon om alle produkter, kommer informasjonen fra butikkene selv. Derfor kan det, selv om det blir gjort det ytterste, forekomme feil fra tid til annen. Kontroller derfor alltid butikkens egen pris og beskrivelse av produktene før du bestemmer deg for å kjøpe.

Varianter : Samme butikk kan tilby et produkt i mange ulike varianter. Det kan handle om ulike farger, språkversjoner eller versjoner der produktene leveres med ulike tilbehør. Alle produktvarianter fra samme butikk sorteres. Du kan dermed alltid finne den varianten som passer best for deg.

Finne riktig pris : Vi vil at alle forbrukere skal kjøpe til riktig pris. Derfor hentes priser fra så mange  nettbutikker som mulig. Du kan alltid stole på at den laveste prisen vises. 

For deg som forbruker er det gratis å bruke tjenesten. Tjenesten lever ikke av å selge noe, og skal ikke sørge for at du skal kjøpe mer enn nødvendig. Oppgaven er  å guide deg til riktig kjøp når du har bestemt deg for å gjennomføre det. Tjenesten skal  gjøre det mulig for deg ¨å ta en smartere kjøpsbeslutning, derfor tilstrebes det at alle de beste tilbudene til enhver tid skal være oppdatert og tilgjengelig for deg.

For å gjøre gode kjøp må du dermed ha fakta og oppdaterte priser og tilbud som sørger for at du tar en riktig kjøpsbeslutning.
Les mer om prissammenligningstjenester og annen nyttig informasjon på: https://no.ehandel.com/tar-opp-kampen-med-prisjakt-og-prisguiden

Hvordan tilbudsbasen får andre rabatter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top